Keystone logo
Hoa Kỳ

Nghiên cứu Pháp luật trong Hoa Kỳ 2023

Học ở Hoa Kỳ

Degrees pháp luật trong các bang của Mỹ Hầu Mỹ yêu cầu ứng viên giữ một Juris Doctor (JD) mức độ từ một trường luật công nhận. Khóa học này ba năm học sau khi hoàn thành bốn năm học đại học trong bất kỳ môn học. Hệ thống này khác nhiều so với nhiều nước khác, nơi học sinh ngay lập tức nhập học luật sau khi hoàn thành trung học cơ sở; coi là một lĩnh vực học tập chuyên nghiệp, JD là tương đương với một mức độ sau đại học. Trong khi ít phổ biến hơn, một số trường cũng cung cấp một năm dài Thạc sĩ Luật (LLM) mà cung cấp cơ hội cho chuyên môn, cũng như mức độ tiến sĩ khoa học có uy tín trong luật pháp của Tiến sĩ Khoa học pháp lý (SJD). Trước khi con người cho phép hành nghề luật sư, hầu hết học sinh được yêu cầu của nhà nước, trong đó họ thực hành để vượt qua một kỳ thi thanh và chứng minh các tiêu chuẩn nhân vật. Bởi vì các quốc gia quản lý quán bar, nó có thể hữu ích để đi học pháp luật trong các khu vực mà bạn có kế hoạch để thực hành.Luật Giáo dục đại học ở Mỹ Theo American Bar Association (ABA), có tổng cộng 202 trường luật ABA-phê chuẩn tại Mỹ Năm đầu tiên của Juris Doctor thường tập trung vào các chủ đề pháp luật cơ bản, trong khi những năm sau này có thể tùy chỉnh để phù hợp với lợi ích của học sinh. Trong khi rất nhiều luật sư chính thức chuyên, không có sự phân biệt giữa các loại quy phạm pháp luật về thực hành. Một dấu hiệu của đào tạo của trường luật ở Mỹ là việc sử dụng các Phương pháp Socrates, trong đó học sinh được trực tiếp kêu gọi để trả lời câu hỏi thay vì các bài giảng cơ bản. Học phí thay đổi tùy theo các trường bạn tham dự, với học phí trường tư trung bình với trị giá hơn $ 40,000 theo US News và World Report. Một lần nữa, các khoản phí có thể thay đổi từ trường này sang trường khác. Lịch trình sau Mỹ lịch học tiêu chuẩn cho giáo dục đại học từ tháng Chín đến tháng. Trong khi nhận được vào trường luật ở Mỹlà cạnh tranh khốc liệt, sinh viên quốc tế đang ngày càng có nhu cầu. Công Việc trong pháp luật nói chung được coi là cả hấp dẫn và bổ ích. Ngoài ra, nghiên cứu chỉ ra rằng việc làm luật sư trong thập kỷ qua đã tăng nhanh hơn hầu hết các ngành nghề khác. Một số lượng lớn sinh viên tốt nghiệp của pháp luật chọn không làm việc như luật sư, thay vì tìm kiếm những nghề nghiệp trong kinh doanh, chính phủ và các ngành công nghiệp khác.

Thay đổi tiền tệ

Chi phí sinh hoạt cơ bản hàng tháng

 • Thuê trong căn hộ chung

  884
 • Chia sẻ các tiện ích

  56
 • Đăng ký Internet

  64
 • Vận tải địa phương

  65

Chi phí lối sống mẫu

 • Combo đồ ăn nhanh

  8
 • Vé xem phim

  11
 • Bia địa phương

  5

Về Hoa Kỳ

Hoa Kỳ nằm ở Bắc bán cầu tại Bắc Mỹ, nằm ở phía nam Canada và phía bắc của biên giới Mexico. Nó bao gồm 50 quốc gia: 48 tiểu bang tiếp giáp và cũng Alaska và quần đảo Hawaii. Xã hội của Mỹ cũng đa dạng như chính đất nước. Không có hệ thống đẳng cấp mặc dù một số người có thể cho thời điểm đó, do nền kinh tế hiện nay. Có rất nhiều doanh nghiệp và các cá nhân giàu có, những người đã làm giàu của mình, và có những công nhân nhà máy sản xuất lương tối thiểu. Mỹ là một đất nước tuyệt vời với rất nhiều tự do cho những người chọn để làm cho nó vị trí của mình để nghiên cứu hoặc để sống. Học tập tại Mỹ cung cấp nhiều cơ hội thú vị. Cao trong danh sách các thuộc tính Mỹ 's là hệ thống giáo dục đại học đặc biệt của nó, mà làm cho nó một điểm đến rất thèm muốn cho các sinh viên quốc tế, bao gồm cả những bằng luật tìm kiếm. Các hệ thống luật pháp Mỹ Mỹhệ thống pháp luật bao gồm một hệ thống kết nối của các kiểm tra và cân bằng, có cơ quan tư pháp, quy định và chính phủ. Cùng với nhau, các thực hành và thực thi pháp luật của đất nước qua các cấp liên bang, tiểu bang và địa phương. Hiến pháp Hoa Kỳ ban cho quyền hạn cụ thể sau khi chính phủ liên bang của mình trong đó có thẩm quyền đối với trường hợp nhất định - chẳng hạn như những người liên quan đến pháp luật liên bang, các chính phủ nước ngoài và các cuộc xung đột giữa các quốc gia. Ngoài ra, mỗi bang đều có các đơn vị chủ quản của mình. Mỗi bên đều có quyền được xét xử bởi bồi thẩm đoàn gồm 12 công dân đã đánh giá các chứng cứ và đạt được một phán quyết. Hầu hết các trường hợp pháp ở Mỹ được giải quyết trước khi đến phiên tòa thông qua chuyển động pháp lý hoặc giải quyết trước khi đến phiên tòa. Luật sư là một phần thiết yếu của hệ thống pháp luật Hoa Kỳ và có trách nhiệm vận động thay mặt cho khách hàng của họ. Họ được phép của nhà nước, trong đó họ thực hành.

Visa Requirements

1) F visa - This type of visa is for international students who are intending to pursue an academic degree at an accredited US college or university or to study English at a university or intensive English language institute. There are three types of F visa:

 • F-1 visas for full-time students;
 • F-2 visas for dependents of F-1 visa holders (spouse and unmarried children under the age of 21, including same-sex married couples);
 • F-3 visas for ‘border commuters’ – Mexican and Canadian students who reside in their country of origin while attending part- or full-time school in the US.

2) M visa – This type of visa is for international students who want to engage in non-academic or vocational study or training at an institution in the US. There are three types of M visa:

 • M-1 visas for students engaging in vocational or non-academic studies;
 • M-2 visas for dependents of M-1 visa holders;
 • M-3 visas for ‘border commuters’ as in F-3 visas, but for vocational or non-academic studies.

3) J visa – This type of visa is for international exchange visitors participating in programs in the US that promote cultural exchange. All applicants must meet the eligibility criteria of the program in question and be sponsored by a private sector or government program. Holders of J visas usually stay in the US for a short period of time, perhaps one or two semesters. J-1 visa holders will need to return to their home country for at least two years at the end of their exchange visitor program. There are two types of J visa:

 • J-1 visas for exchange students on a relevant exchange program;
 • J-2 visas for dependents of J-1 visa holders.

Bạn cần loại Visa nào?

Tên thị thực

F visa; M visa; J visa

Giá cả và tiền tệ

USD 200

You must pay the SEVIS fee (US $200), which supports the cost of the computer system used to record your stay in the US. Go to https://fmjfee.com/index.html to pay the fee and make sure you print a copy of your receipt and bring it to the visa interview. You must pay the SEVIS fee at least three days before the date of your visa interview.

You will also need to pay an additional US$160 for the visa application fee in your country at the U.S. Embassy or Consulate or at a bank that the Embassy designates.

Ai có thể nộp đơn xin thị thực?

All international students coming to study in the US need to apply for an F Visa, J Visa or M Visa.

Bạn có thể thực hiện ứng dụng ở đâu?

Online

Each U.S. Embassy has a website providing instructions on how to make an appointment for a visa interview and other information on the visa application process.

Trang mạng:http://www.usembassy.gov/

Làm thế nào để làm cho các ứng dụng?

 1. First, your school or university will send you a form confirming that you have been accepted at an institution authorized by the U.S. Citizenship and Naturalization Service (USCIS) to enroll non-immigrant students
 2. Second, you will need to make an appointment for a visa interview and to pay some required fees.
 3. Third, the United States is using a new non-immigrant visa application form, DS-160 that should be completed online. This form replaces all of the other forms.
 4. Fourth, prepare for your visa interview. It is crucial that you apply for your visa well in advance, as this will give you extra time if there are delays at the embassy, or if you wish to appeal a decision in the event of a denial. What you wear is important, and business attire is appropriate.

The documents needed for your visa interview may include:

 • Passport valid for at least six months beyond your period of stay in the US. You may also need to bring all your current and old passports.
 • Signed SEVIS Form I-20 or DS-2019 (including individual forms for spouse/children)
 • Form DS-7002 (for J-1 Trainee and Intern visa applicants only)
 • SEVIS fee receipt
 • DS-160 application confirmation page with barcode and application ID number
 • MRV fee payment confirmation receipt
 • Printed copy of visa interview appointment letter
 • 1-2 photographs in the format explained in the photograph requirements.

You should also be prepared to provide the following documents:

 • Transcripts and diplomas from previous institutions attended
 • Scores from standardized tests required by the educational institution such as the TOEFL, LSAT, GRE, GMAT, etc.
 • Financial evidence showing you or your sponsor (i.e. parents or a government sponsor) has sufficient funds to cover your tuition, travel, and living expenses during your stay in the US.

You can also bring along a separate written list of all your previous employers and schools you have attended for reference.

Khi nào bạn nên nộp đơn?

Applying for a US student visa can be a long process, so make sure you start preparing well in advance – at least three to five months before your course is due to start. Student Visas can be issued up to 120 days before the date on your form I-20. Exchange Visitor Visas can be issued anytime before the date on the DS-2019.

Thời gian xử lý

3 Months

Cơ hội làm việc

The F1 and J1 visas allow for the possibility of employment in the US during your stay, while the M1 Visa does not. Students with F-1 visas can work on-campus for 20 hours a week or less. Students wishing to work longer hours and off-campus must gain prior authorization from the US Citizenship and Immigration Services (USCIS). J-2 visa holders may request work authorization from USCIS. F-2 and M-visa holders are not allowed to work and must secure an appropriate work visa if seeking employment.

Giờ mỗi tuần

0

Tại sao bạn cần loại thị thực này?

The most common reason for a student or exchange visitor application to be denied is that the person applying for the visa has not proven to the Visa Officer that they will return to their country when they complete their studies in the U.S.A. If you are denied a visa there may be something you can do to reverse the denial, and you may appeal the decision. In most cases, you will need to provide additional documentation that was not presented with the initial application.